ERSAN ATEŞER

1962 İstanbul doğumlu olan sanatçı uzun yıllar kendi şirketiyle reklam sektöründe başarılı ve yaratıcı işlere imza attı. 1990 sonrası resim çalışmalarına daha fazla odaklanan sanatçı üretimine İstanbul Sultanahmet'deki atölyesinde devam etti.

 Empresyonizm akımını benimseyen sanatçı eserleriyle kısa sürede bir çok ulusal ve uluslararası platformda sanatseverlerin ilgisini çekti. Amerika ve İngiltere'de özel koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı çalışmalarına İstanbul ve Tekirdağ Kumbağ'da bulunan atölyelerinde devam etmektedir.  

 

 

The Artist was born in 1962, İstanbul. He did great work in advertising industry with his own company. He has focused on his art works after 1990 in his own atelier in Sultanahmet.

Following  the impressionism movement, the artist attracted the attention of art lovers in many national and international platforms in a short time with his works.

He continues his art works in his ateliers in İstanbul and Tekirdağ, Kumbag and has many arts  in private collections in America and England.